Felszerelés

Kényelmes, funkcionális, biztonságos

A természeti sportok akkor a legélvezetesebbek, ha magas minőségű eszközöket használunk. Hosszú tesztelés eredménye, hogy sikerült funkcionális, kényelmes és biztonságos felszerelést összeállítani. Eszközeink bizonyítottak a Tisza-tavon és tengereken egyaránt. Csak olyan eszközöket használunk amivel akár több ezer kilométerre is elindulnánk. A biztonságra a lehető legnagyobb figyelmet szenteljük. Ennek alappillére a jól karban tartott, rendszeresen ellenőrzött felszerelés.

Kajakok

Minden evezős túránkon modern tengeri túrakajakokat használunk. Gondosan összeállított flottánkból a testalkatodnak és tapasztalatodnak megfelelő hajót választunk neked. Minden kajak felszereltsége a száraz pakolórekesz, amibe a túrára hozott elemózsiádat és személyes felszerelésedet pakolhatod. Hajóink többsége felhúzható szkeggel vagy kormánnyal szerelt. 

Mi szeretjük az egyszemélyes kajakok szabadságérzetét, de természetesen szívesen biztosítunk tandem kajakokat is, páldául ha gyerekkel érkezel. Amennyiben kétszemélyes kajakot szeretnél használni, azt kérünk jelezd előre a jelentkezésedkor! 

Egyéb felszerelések

Az evezéshez használt felszerelések minősége hasonlóan fontos, mint maga a kajak. Bevált és rendszeresen ellenőrzött kiegészítőket biztosítunk számodra.

Evezőink könnyűek de strapabíróak, mentőmellényeink kényelmesek és biztonságosak, szárazzsákjaink egy esetleges borulás esetén is megóvják értékeidet. Hűvösebb időben hullámkötényt biztosítunk, így a lábad is szárazon marad.

Túráink

Délutáni evezés, egy sportos nap vagy mini expedíció? A kikapcsolódás és feltöltődés mindegyiknél garantált.
Válassz programjaink közül!

Cikkszám: Fél nap Kategória: Túra hossza:
Próbáld ki a kajakozást

9.900 Ft-tól

Kategória: Túra hossza:
Kajaktúra a Tisza-tavon

14.900 Ft-tól

Kategória: Túra hossza:
Tisza-tó expedíció

26.800 Ft-tól