Chili Outdoors

A mi történetünk

Hosszú évek utazása és túravezetése után indítottuk el a Chili Outdoors túráit, hogy megosszuk kedvenc outdoor programjainkat veletek. A kaland sportok sok műfaját szeretjük, de a szívünk csücske a kajaktúrázás a Tisza-tavon. Sok éves kajakos, túravezető és Tisza tavi tapasztalattal rendelkezünk, így biztos lehetsz benne, hogy a lehető legjobb vezetést és felszerelést nyújtjuk számodra.

Pap Veronika
Pap Veronika

Túravezető

Tóth Zsigmond
Tóth Zsigmond

Túravezető

Éliás Balázs
Éliás Balázs

Túravezető

Miért a Tisza-tó?

A Tisza-tó, Magyarország legnagyobb mesterséges tava, alig harminc év alatt burjánzott azzá az egyedülálló, sokoldalú ökoszisztémává, amit most láthatunk. Az ember és természet pozitív együttműködésének eredménye az az összetett, változatos tó-rendszer, amit együttesen Tisza-tónak nevezünk. A Hortobágyi Nemzeti Park részeként Unesco világörökségi védelmet élvez, természeti értékei világviszonylatban is kiemelkedők. A Tisza-tó az ország talán legizgalmasabb vízitúra terepe, nyílt vízfelületek, szigetek, holtágak, nádasok és sekély csatornák váltják egymást.

Miért túrakajakkal?

A kajak gyors és egyszerű közlekedési mód a tavon. Jelentős távolságokat lehet bejárni vele, valamint olyan részekre lehet így eljutni, ahova máshogy nem. Csendes eszköz, így nem riasztja el az élővilágot. A túra közben eldugott szigeteken, partokon, madármegfigyelő tornyokon állhatunk meg pihenni. Az evezés sportos és szórakoztató program, ami képzett túravezető jelenlétében teljesen biztonságos. A kajak tökéletes emberi erő hajtotta jármű, mert kényelmes és elfér benne minden felszerelés, az elemózsia, de még a kávégép is.

Felelős kalandok

Fontosnak tarjuk a felelős túrázást, a tudatos és fenntartható szolgáltatást. A természeti értékeket maximálisan őrizzük és vigyázunk rá, az ökológia lábnyomunkat pedig a minimális szinten tartjuk. Helyi közösségeket és vállalkozásokat részesítünk előnyben, támogatjuk a munkájukat.

Túráink

Délutáni evezés, egy sportos nap vagy mini expedíció? A kikapcsolódás és feltöltődés mindegyiknél garantált.
Válassz programjaink közül!

Cikkszám: Fél nap Kategória: Túra hossza:
Próbáld ki a kajakozást

9.900 Ft-tól

Kategória: Túra hossza:
Kajaktúra a Tisza-tavon

14.900 Ft-tól

Kategória: Túra hossza:
Tisza-tó expedíció

26.800 Ft-tól

Mielőtt elindulsz

Pakolási segítség

Mit hozzak magammal?

Itt vagyunk

Hogyan jutok le a Tisza-tóra?

Nemzeti Park

Mit kell tudni a Tisza-tóról?

Még nem foglaltál időpontot?