Próbáld ki a kajakozást

9.900 Ft-tól

4 óra
1-6 fő
6-8 km

A Tisza-tó dióhéjban

Ezen a rövid programon megtanulod a biztonságos kajaktúrázás alapjait. Természetesen mindezt rögtön gyakorlatban is kipróbáljuk, felfedezve rejtett zugokat, ismerkedve a Tisza-tó különleges természeti kincseivel. Ideális választás neked, ha nem vagy biztos benne, hogy a kajakozás neked való. Vigyázat, az evezésmánia fertőző!

Mikor induljunk?

Naptárunkban megtalálod a foglalható időpontokat. Válaszd ki, hogy hányan és mikor vennétek részt a túrán! A zölddel jelölt napok foglalhatóak, de a sötét zölddel jelölt napokon is akad néhány szabad hely! Hozd a barátaidat is! Minél többen jöttök, annál kedvezőbb árakat ajánlunk. Aktuális árainkat azonnal mutatjuk, amint megadtad a résztvevők számát és választottál időpontot.

Nincs több szabad hely? Többen jönnétek? Egyedi programot szeretnél? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Választható időpont
Keresd meg a legjobb napot az evezésre. A naptárban megtalálod a foglalható dátumokat, májustól novemberig.
Kis csoport
A túrán maximum 6 fő vehet részt, így biztosítjuk a maximális figyelmet és a személyes hangulatot.
Szakképzett túravezető
Nagyon fontos, hogy ki kalauzol a tavon. Túravezetőink ismerik a tó minden zugát, gyakorlott kajakosok és elég jópofák is.
Technikai oktatás
A biztonságos kajakozáshoz nem elég a jó felszerelés, tudni kell helyesen használni. Megtanítjuk neked a kajaktúrázás alapjait!
Minőségi felszerelés
Kényelmes és biztonságos. Szeretni fogod a gondosan összeválogatott funkcionális felszereléseinket.
Kikapcsolódás
Evezni laza! A napi programot a csapat igényeihez igazítjuk. Nem teljesítménytúrázni fogunk, így a lapátolás mellett lesz időd fotózni, nyújtózni és lazulni.

Nézd meg a szabad időpontokat!

Program

Fontos részletek, hogy tudd mire számíts. A kajaktúra programját a csapat igényei és kondíciója, illetve az időjárás és az időszakos tényezők befolyásolhatják.
Találkozó
Előre egyeztetett helyen és időpontban találkozunk. Rövid ismerkedés után átbeszéljük a napi programot.
Technikai oktatás
A hajók és felszerelések beállítása, gyors de alapos technikai tréning. Bemelegítés után vízreszállás.
Kajakozás egy csapásra
Vízreszállás után azonnal kipróbáljuk a tanult technikákat, és elindulunk felfedezni a tavat. Fontos számunkra, hogy a legjobb evezős terepeket mutassuk meg nektek, ezért felkeresünk szűk csatornákat és nyílt medencéket is. Kajakozás közben ismerkedünk az örökké változó vizivilággal.
Pihenő és elemózsia
Ki ne szerete megpihenni és egy frissítőt elfogyasztani egy kilátótornyon, szabadstrandon vagy éppen kikötőben? A túra során több pihenőt is tartunk, kikötünk kedvenc helyeinken.
Visszaérkezés
Az evezés befejeztével kipakoluk a hajókból és lenyújtunk. A túra végét nem kapkodjuk el, hiszen kajakozás után mindig jól esik egy frissítő ital.
Az ár tartalmazza
  • Túravezetés
  • Műanyag vagy kompozit túrakajak
  • Evezőlapát
  • Úszássegítő mellény
  • Szárazzsák
Az ár nem tartalmazza
  • Személyes természetű kiadások
  • Esetleges belépők
  • Biztosítás

További túráink

Kategória: Túra hossza:
Kajaktúra a Tisza-tavon

14.900 Ft-tól

Kategória: Túra hossza:
Tisza-tó expedíció

26.800 Ft-tól

Rólunk mondták

“Kezdőként, kiscsoportos 4 órás túrán vettünk részt. Sok érdekes információt kaptunk a Tisza-tóról, a növény-, állatvilágról. Túravezetőnk vigyázott ránk, összefogta a csapatot. Köszönjük szépen az élményt! Még biztosan visszatérünk! Mindenkinek szívesen ajánljuk! Ha Tiszafüreden jártok semmiképpen ne hagyjátok ki! ”

Vasáros Lívia

“A kezdő túra után teljes a következő hétvégéig sikerült kibírnunk hogy újra menjünk evezni velük annak ellenére sikerült megtanulnunk a kajakozás alapjait, hogy én ügyesség hiányában sajnos minden sportba hátránnyal vágok bele a férjem pedig enyhén víziszonyos (volt). Köszönünk szépen még egyszer mindent!”

Séra Tünde